Державне регулювання ринку цінних паперів України - Черничинець, С.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано ефективність обігу цінних паперів, державне регулювання професійної діяльності на фондовому ринку та визначено основні умови формування цілісного, інвестиційно привабливого біржового ринку України. Ключові слова: ринок, цінні папери, ефективність, обіг, регулювання. Проанализированы эффективность оборота ценных бумаг, государственное регулирование профессиональной деятельности на фондовом рынке и определены основные условия формирования целостного, инвестиционно привлекательного биржевого рынка Украины. Ключевые слова: рынок, ценные бумаги, эффективность, оборот, регулирование. The efficiency of securities circulation ianalyzed, as well as the government control ore professional activity on the securities market. The basic conditions for forming an integral investment-attractive of the exchange market of Ukraine have been determined. Keywords: market, securities, efficiency, circulation, regulation.