Формування організаційно-економічного механізму збалансованого управління потоками товарної вугільної продукції - Чистяк, О.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано необхідність застосування логістичного підходу до управління потоками товарної вугільної продукції, визначено специфічні особливості підприємств вугільної галузі та сформовано матричну модель мезорівня логістики вугільної продукції України.
Ключові слова: логістика, товарна продукція, потоки товарної продукції, вугільний ринок, матрична модель. Обоснована необходимость применения логистического подхода к управлению потоками товарной угольной продукции, определены специфические особенности предприятий угольной области и сформирована матричная модель мезоуровня логистики угольной продукции Украины.
Ключевые слова: логистика, товарная продукция, потоки товарной продукции, угольный рынок, матричная модель. The paper gives grounds for necessity of applying a logistical approach to management of commercial coal products flows, specific features of the enterprises of coal branch have been defined and a matrix model of logistics of coal products of Ukraine on meso-level has been built.
Keywords: logistics, commercial products, commercial products flows, coal market, matrix model.