Особливості побудови економіко-математичної моделі розвитку шахти - Саллі, С.В.; Терещенко, М.К.; Ситник, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто особливості побудови економіко-математичної моделі розвитку шахти. Запропоновано схему управління розвитком шахти залежно від її інвестиційної привабливості.
Ключові слова: модель, розвиток, шахта, управління, інвестиційна привабливість. Рассмотрены особенности построения экономико-математической модели развития шахты. Предложена схема управления развитием шахты в зависимости от ее инвестиционной привлекательности.
Ключевые слова: модель, развитие, шахта, управление, инвестиционная привлекательность. The paper describes the features of building an economic-mathematical model of mine development. The scheme is offered how to manage the development of mine depending on its investment attractiveness.
Keywords: model, development, mine, management, investment attractiveness.