Регулювання взаємовідносин підприємства з контрагентами - Дейч, М.Є. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проведено аналіз проблем регулювання партнерських відносин сучасного підприємства, запропоновано напрями їх удосконалення в умовах невизначеності ринкового середовища.
Ключові слова: взаємовідносини, підприємство, аналіз, ринкове середовище. Проведен анализ проблем регулирования партнерских отношений современного предприятия, предложены направления их усовершенствования в условиях неопределенности рыночной среды.
Ключевые слова: взаимоотношения, предприятие, анализ, рыночная среда. The paper analyzes the problems concerning partner relations at modern enterprises. The ways of their improvement under conditions of uncertain market environment are offered.
Keywords: interrelations, enterprise, analysis, market environment.