Рекомендації щодо включення наукових журналів відкритого доступу до каталогу DOAJ - Кучма, І.Л.; Назаровець, С.А. (Вісник НАН України, 2016)
У статті розглянуто основні вимоги до наукових журналів для включення
їх у міжнародний каталог журналів відкритого доступу Directory of Open
Access Journals (DOAJ). Надано рекомендації редакціям українських наукових журналів щодо успішного проходження процедури перевірки на відповідність критеріям DOAJ. This paper presents the basic requirements for including peer reviewed open access journals in the Directory of Open
Access Journals (DOAJ). Recommendations for editors and publishers of Ukrainian open access journals are provided for
the successful verification procedure on DOAJ eligibility.