90-річчя академіка НАН України К.М. Ситника (Вісник НАН України, 2016)
3 червня 2016 р. виповнюється 90 років почесному директору Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, раднику Президії НАН України, доктору біологічних наук, професору, академіку НАН України Костянтину Меркурійовичу Ситнику. К.М.