80-річчя члена-кореспондента НАН України Н.М. Гулої (Вісник НАН України, 2016)
Відомому вченому-біохіміку, доктору біологічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН та НАМН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Надії Максимівні Гулій 12 червня 2016 р. виповнюється 80 років.