Управління фінансовими потоками аграрних підприємств - Петіна, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто теоретичні принципи управління фінансовими потоками аграрного підприємства. Детально здійснено аналіз фінансових потоків аграрних підприємств та вивчено напрями вдосконалення процесу управління фінансовими потоками аграрних підприємств.
Ключові слова: управління, фінансові потоки, ефективність, аграрне підприємство, аналіз, регулювання. Рассмотрены теоретические принципы управления финансовыми потоками аграрного предприятия. Детально осуществлен анализ финансовых потоков аграрных предприятий и изучены направления усовершенствования процесса управления финансовыми потоками аграрных предприятий.
Ключевые слова: управление, финансовые потоки, эффективность, аграрное предприятие, анализ, регулирование. Theoretical principles of managing agrarian enterprises’ financial flows are considered. The financial flows in the agrarian region have been analyzed thoroughly and the ways of improving the process of managing agrarian enterprises’ financial flows have been studied.
Keywords: management, financial flows, efficiency, agrarian enterprise, analysis, regulation.