Український вчений-археолог Ігор Свєшніков: основні етапи біографії та наукова спадщина - Юхимчук, К. (Історіографічні дослідження в Україні, 2016)
Статтю присвячено діяльності відомого українського дослідника Західної України Ігоря Свєшнікова. Висвітлюються основні досягнення цього вченого у археологічній справі. Подано характеристику найважливіших праць науковця та його наукового доробку загалом. The article is sanctified to activity of the known Ukrainian researcher of Western Ukraine Ihor Svieshnikov. The basic achievements in archaeological business of this scientist are examined. Description of major works of the scientist and his scientific work on the whole is given.