Методичний підхід до оцінки перспектив функціонування збиткових шахт у процесі реструктуризації - Бєлозерцев, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто методичний підхід до оцінки перспектив функціонування збиткових шахт у процесі реструктуризації на підставі двомірної матриці.
Ключові слова: реструктуризація, методичний підхід, перспектива, шахти, процес. Рассмотрен методический подход к оценке перспектив функционирования убыточных шахт в процессе реструктуризации на основе двухмерной матрицы.
Ключевые слова: реструктуризация, методический подход, перспектива, шахты, процесс. The article presents a methodical approach to assessment of prospects for operation of unprofitable mines in the process of their restructuring on the basis of two-dimensional matrix.
Keywords: restructuring, methodical approach, prospects, mines, process.