М.Шитюк, І.Ніколаєв. Тоталітарний режим і військовослужбовці та працівники органів ДПУ-НКВС у 20-50-ті роки ХХ століття - Рагулін, В.Я. (Український історичний журнал, 2009)
Рецензія на книгу: Шитюк М., Ніколаєв І. Тоталітарний режим і військовослужбовці та працівники органів ДПУ–НКВС у 20–50-ті роки ХХ століття. – Миколаїв, 2007. – 274 с.