А.Ю.Мартинов. Об'єднана Німеччина: від «Боннської» до «Берлінської» республіки (1990-2005 рр.) - Молчанов, В.Б. (Український історичний журнал, 2009)
Рецензія на книгу: Мартинов А.Ю. Об’єднана Німеччина: від «Боннської» до «Берлінської» республіки(1990–2005 рр.): Монографія: Серія «Відкрита дослідницька кон-цепція». – Вип.5. – К.: Інститут історії України НАН України, 2006. – 447 с.