Маловідомі сторінки життєвого шляху Християна Бунге (1776 - 1857 рр.) - Малій, О.В. (Український історичний журнал, 2009)
У статті подано біографічний матеріал, який дозволяє скласти уявлення про основні сфери життєдіяльності Християна Бунґе – представника другого покоління цього роду, лікаря, одного із перших педіатрів Києва, батька професора, ректора Київського університету св. Володимира, відомого російського економіста й державного діяча другої половини ХIХ ст. – М.Х.Бунґе. The article gives biographical material that allows to make a concept of the
main spheres of Christian Bunge’s life, a representative of the second generation of
this family, a doctor, one of the first pediatrists in Kyiv, father of a professor, of a
head of St.Volodymyr University, of a well-known Russian economist and state figure
of the second half XIX c. N.Bunge.