О. В. Михайлюк. Селянство України в перші десятиліття ХХ ст.: Соціокультурні процеси - Реєнт, О.П. (Український історичний журнал, 2009)
Рецензія на книгу: Михайлюк О.В. Селянство України в перші десятиліття ХХ ст.: Соціокультурні процеси: Монографія. — Дніпропетровськ: Інновація, 2007. — 456 с.