Діагностика ймовірності банкрутства металургійного підприємства та можливості його фінансової стабілізації - Єськов, О.Л.; Масалаб, Р.М.; Андрієвська, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто специфіку застосування комплексних факторних моделей діагностики кризового стану металургійного підприємства; можливості відновлення платоспроможності та механізм фінансової стабілізації діючого підприємства в ринкових умовах.
Ключові слова: банкрутство, металургія, підприємство, ринкові умови. Рассмотрена специфика применения комплексных факторных моделей диагностики кризисного состояния металлургического предприятия; возможности восстановления платежеспособности и механизм финансовой стабилизации действующего предприятия в рыночных условиях.
Ключевые слова: банкротство, металлургия, предприятие, рыночные условия. Specific application of complex factor models of diagnostics of crisis events at a metallurgical enterprise is considered, as well as the possibilities for recovering solvency and mechanism of financial stabilizing of the enterprise operating under market conditions.
Keywords: bankruptcy, metallurgy, enterprise, market conditions.