Влада радянської України в оцінці громадян (друга половина 1940-х – початок 1950-х рр.) - Крупина, В.О. (Український історичний журнал, 2009)
Стаття присвячена оцінці населенням діяльності повоєнної влади радянської України. Зазначається, що існувало як позитивне, так і неґативне ставлення до владних дій. Незважаючи на складне матеріально-побутове становище,
політична оцінка влади була високою. The article is devoted to the estimation of soviet Ukraine post-war government by
population. There were positive and negative attitude to the state policy. Though
economic position was difficult the political mark of soviet government was high.