А.А.Костиря. Історіографія, джерелознавство, бібліографія спецоперації СРСР в Афґаністані (1979-1989 рр.) - Гуржій, О.І.; Падалка, С.С. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книжку: Костыря А.А. Историография, источниковедение, библиография спецоперации СССР в Афганистане (1979–1989 гг.). – К.: МИЦ «Мединформ», 2008. – 596 с.