Тенденции инновационного развития металлургии в Украине - Рыженков, А.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто тенденції інноваційного розвитку металургійної промисловості України, засновані на альтернативних процесах удосконалення існуючих технологій.
Ключові слова: технічна модернізація, інвестиції, інновації, екологізації економіки, технологічний процес, капітальні вкладення. Рассмотрено тенденции инновационного развития металлургической промышленности Украины, основанные на альтернативных процессах совершенствования существующих технологий.
Ключевые слова: техническая модернизация, инвестиции, инновации, экологизация экономики, технологический процесс, капитальные вложения. The paper considers the trends in innovative development of the metallurgical industry of Ukraine which are based on the alternative processes of perfection of existent technologies.
Keywords: technical modernization, investments, innovations, ecologization of economy, technological process, capital investments