Результати науковотехнічної діяльності Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки за 2014 рік - Носовський, А.В.; Валігун, Н.П.; Воробей, І.І.; Корнієвська, О.С. (Ядерна та радіаційна безпека, 2015)
Оприлюднено результати науково-технічної діяльності ДНТЦ ЯРБ у 2014 році за основними напрямами діяльності. Зокрема, наведено результати участі з розвитку системи нормативного регулювання ЯРБ, експертної діяльності та науково-технічної підтримки наглядової функції Держатомрегулювання, описано напрями науково-дослідних та аналітичних робіт, розглянуто науково-інформаційну та міжнародну діяльність. Визначено пріоритетні напрями діяльності для ДНТЦ ЯРБ на найближчі роки. Представлены результаты научно-технической деятельности ГНТЦ ЯРБ за 2014 год по основным направлениям деятельности. В частности, приведены результаты участия в развитии системы нормативного регулирования ЯРБ, экспертной деятельности и научно-технической поддержки надзорной функции Госатомрегулирования, описаны направления научно-исследовательских и аналитических работ, рассмотрена научно-информационная и международная деятельность. Определены приоритетные направления деятельности для ГНТЦ ЯРБ на ближайшие годы. The paper describes results of SSTC NRS scientific activities for 2014 in basic areas of activities. In particular, it addresses the development of nuclear regulatory control system, reviews, scientific and technical support to the SNRIU oversight function, research & development and analytical efforts as well as scientific information and international activity. First-priority areas for SSTC NRS for the nearest years are identified.