Олександр Олександрович Ключников (Ядерна та радіаційна безпека, 2015)
Щиро вітаємо директора Інституту проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України, академіка НАН України, доктора технічних наук, члена редколегії журналу «Ядерна та радіаційна безпека», професора Ключникова Олександра Олександровича з 70-річчям!