Стан житлової сфери Донецької області - Вертиль, Н.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано основні тенденції в житловій сфері Донецької області, розглянуто основні індикатори її функціонування та спрогнозовано час досягнення задовільного рівня забезпеченості житлом. Ключові слова: житловий фонд, забезпеченість житлом, доступність житла. Проанализированы основные тенденции в жилищной сфере Донецкой области, рассмотрены основные индикаторы ее функционирования и спрогнозировано время достижения удовлетворительного уровня обеспеченности жильем. Ключевые слова: жилищный фонд, обеспеченность жильем, доступность жилья. The article analyzes main trends in the housing sphere of Donetsk region, the basic indicators of its functioning are considered and the period of time is predicted when the sufficient level of dwellings provision will be achieved. Keywords: housing fund, dwellings provision, availability of habitation.