Використання методології управління проектами в створенні системи фізичного захисту ядерних установок - Грамоткін, Ф.І.; Кузмяк, І.Я.; Кравцов, В.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2015)
Розглянуто можливість використання у сфері ядерної захищеності методології управління проектами, розробленої Project Management Institute (США), на прикладі модернізації або створення системи фізичного захисту на ядерній установці. Показано, що ця методологія дає змогу грамотно та гнучно управляти проектами з фізичного захисту, забезпечуючи ефективний контроль за їх своєчасним виконанням із дотриманням запланованого бюджету та якості. Рассмотрена возможность использования в сфере ядерной защищенности методологии управления проектами, разработанной Project Management Institute (США), на примере модернизации или создания системы физической защиты на ядерной установке. Показано, что эта методология позволяет грамотно и гибкого управлять проектами по физической защите, обеспечивая эффективный контроль за их своевременным выполнением с соблюдением запланированного бюджета и качества. The paper considers the possibility of using the project management methodology
developed by the Project Management Institute (USA) in nuclear security in terms of
modernization or development of physical protection system at nuclear facility. It was
demonstrated that this methodology allows competent and flexible management of the projects
on physical protection, ensuring effective control of their timely implementation in compliance
with the planned budget and quality.