Об’єкт "Укриття" — від саркофага до нового безпечного конфайнмента - Домніков, В.М.; Дибач, О.М.; Кілочицька, Т.П.; Кондратьєв, С.М.; Кутіна, І.С.; Кутіна, Л.Ф.; Носовський, А.В.; Рибалка, Н.В.; Скляренко, В.Д.; Сушко, Т.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2016)
У рамках міжнародного Плану здійснення заходів на об’єкті «Укриття» Чорнобильської АЕС аналізуються досвід регулювання безпеки діяльності з подолання наслідків аварії, що сталася 30 років тому на енергоблоці № 4 Чорнобильської АЕС, та досягнення цілей безпеки цього Плану. В рамках международного Плана осуществления мероприятий на объекте «Укрытие» анализируются опыт регулирования безопасности деятельности по преодолению последствий аварии, произошедшей 30 лет назад на энергоблоке № 4 Чернобыльской АЭС, и достижение целей безопасности этого Плана. In the frameworks of the international Action Plan for the Chornobyl Shelter, the experts analyzed experience in safety regulation of the efforts on overcoming consequences of the accident that occurred 30 years ago at ChNPP-4 and presented achievements under this Plan.