Чоловічі та жіночі імена за метриками хрещень Катедрального костелу Львова ХVII ст. - Єзерська, І.В. (Український історичний журнал, 2010)
На основі метрик хрещень львівського Катедрального костелу розглядаються чоловічі та жіночі імена католицького населення Львова XVII ст. Based on L’viv Cathedral Church baptisms metrics dealt with male and female names of the L’viv Catholic population in the 17th.