Проблеми регіональної історії в контексті загальноукраїнських подій. Наукові дослідження і документи - Кузьминець, О.В. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Проблеми регіональної історії в контексті загальноукраїнських подій. Наукові дослідження і документи. – К.: Синопсис, 2009. – 208 с.