Втрати радянського генералітету полоненими на території УРСР (1941–1943 рр.) - Маслов, О.О. (Український історичний журнал, 2010)
Узагальнено причини та характер втрат вищого офіцерського складу
Червоної армії полоненими в операціях Другої світової війни на території УРСР. Generalized reasons and character of losses of higher officers of the Red
Army, who were captivates in battles of the Second World War on the territory
of the Ukrainian Soviet Socialist Republic.