Михайло Осипович Судієнко – український історик, археограф і меценат середини ХІХ ст. - Чухно, В.Є. (Український історичний журнал, 2010)
У статті подано біографічний матеріал про життя і творчість Михайла Осиповича Судієнка, одного з найвідоміших українських археографів середини ХIX ст. This article is devoted to the life and creation of Mykhailo Osypovych Sudienko, one of the well-known Ukrainian specialist in the study and publication of early texts in the middle of the 19 the century.