Селянський повстанський рух на Київщині 1917–1923 рр.: сучасна історіографія проблеми - Щербатюк, В.М. (Український історичний журнал, 2010)
У статті на основі досліджень сучасних вітчизняних учених простежується стан висвітлення селянського повстанського руху на Київщині в 1917–1923 рр. On the basis of the researches of contemporary Ukrainian scientists the degree of coverage of the peasant insurrectionary movement in Kyiv region in 1917–1923 is considered in this article.