Наталена Королева: стан і перспективи дослідження життя та творчості - Тюрменко, І.І. (Український історичний журнал, 2010)
Стаття присвячена дослідженню маловивчених сторінок життя і
творчої діяльності української письменниці Наталени Королевої. The article is devoted to researching of Ukrainian writer Natalena Koroleva’s
unstudied life pages and creative activity.