С. В. Адамович. Соборність та регіональний розвиток у суспільно-політичному житті незалежної України - Срібняк, І.В.; Монолатій, І.С. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Адамович С.В. Соборність та регіональний розвиток у суспільно-політичному житті
незалежної України. – Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2009. – 884 с.