Міжнародна наукова конференція «Україна у Другій світовій війні: джерела та інтерпретації» (до 65-ї річниці Великої Перемоги) - Легасова, Л.В.; Шевченко, Н.О. (Український історичний журнал, 2010)
Захід під такою назвою відбувся 27 квітня 2010 р. у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр.».