Польське та українське населення Поділля 1920–1930-х років: проблеми міжнаціонального співіснування - Тітова, Н. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті з’ясовується стан історіографічного опрацювання теми й звертається увага на спільне й відмінне в історичному розвитку українського й польського населення Східного Поділля упродовж 1920–1930-х років – під час контроверсійної політики «українізації» й системних репресій більшовицького режиму 1930-х років.