Щорічник з минулого та традицій старообрядців - Прігарін, О.; Федорова, А. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Огляд шорічника: «Липоване: история и культура русских-старообрядцев».
– Вып. I – IV. – Одесса, 2004–2007.