Буйні фантазії на хисткому грунті - Магурчак, А. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Невідома рецензія О.Скорописа-Йолтуховського "Буйні фантазії на хисткому грунті" на статистичний нарис Миколи Порша "Із статистики України", який був надрукований в журналі "Україна" в 1907 р.