Як «скресає крига» над «искаженными» дискурсами «професіоналів» - Юсова, Н. (Інститут історії України НАН України, 2008)
З приводу трактування Л. Залізняком процесу становлення вчення
про давньоруську народність, а також історіографічних досліджень,
присвячених названій тематиці