А.Є. Атаманенко. Українське історичне товариство: ідеї, постаті, діяльність (1965–1991) - Піскун, В.М. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Атаманенко А.Є. Українське історичне товариство: ідеї, постаті, діяльність (1965–1991). – Острог: Вид-во Національного університету «Острозька академія», 2010. – 672 с.