V Міжнародний конґрес білорусистів - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2010)
20–21 травня 2010 р. у Мінську відбувся V Міжнародний конґрес білорусистів, організований громадським об’єднанням Міжнародна асоціація білорусистів (Міжнародная асацыацыя
беларусістаў, МАБ).