IV симпозіум з історії бюрократії - Блануца, А.В. (Український історичний журнал, 2010)
18–19 червня 2010 р. в стінах Люблінського університету ім. Марії Кюрі-Склодовської (Польща) проходив традиційний міжнародний науковий форум, присвячений різноманітним аспектам історії бюрократії.