До 70-річчя доктора історичних наук, професора А.Г.Болебруха - Іваненко, В.В. (Український історичний журнал, 2010)
20 жовтня 2010 р. виповнилося сімдесят років від дня народження відомого українського
вченого та організатора освіти і науки, доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Анатолія Григоровича Болебруха.