Документи архіву Києво-Межигірського монастиря як джерело до історії мір - Герасименко, Н.О. (Український історичний журнал, 2010)
У статті досліджено одиниці вимірювання, ваги й лічби та встановлено співвідношення вартості грошових одиниць, що їх ченці Києво-Межигірського монастиря використовували у щоденному житті. The article investigates weight and count measurements and sets cost ratio of monetary units that were in everyday use of Kyiv-Mezhyhirs’k monastery monks.