І. С. Монолатій. Разом, але майже окремо. Взаємодія етнополітичних акторів на західноукраїнських землях у 1867–1914 рр. - Терещенко, Ю.І. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Монолатій І.С. Разом, але майже окремо. Взаємодія етнополітичних акторів на
західноукраїнських землях у 1867–1914 рр. – Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2010. – 736 с.