IV Міжнародна науково-методична школа-семінар «Історія торгівлі, податків та мита» - Блануца, А.В.; Дячок, О.О. (Український історичний журнал, 2010)
4–5 листопада 2010 р. у стінах Академії митної служби України відбулася IV Міжнародна науково-методична школа-семінар «Історія торгівлі, податків та мита», учасники якої представляли навчальні та академічні заклади України, Польщі й Росії.