Міжнародні зв’язки Університету св. Володимира (60-ті рр. ХІХ ст.) - Іваненко, О.А. (Український історичний журнал, 2011)
У статті на основі опублікованих джерел та архівних матеріалів висвітлено значення співпраці Київського Університету св. Володимира з провідними науковими центрами світу, передусім – Центральної і Західної Європи, у
60-х рр. ХІХ ст. On the basis of published sources and archival documents this article deals with the
significance of St. Volodymyr University’s relations with leading scientific centers
around the world and especially in Central and Western Europe in the sixties of the
nineteenth century.