Україна модерна. – Вип.4 (15): Пам’ять як поле змагань - Лаас, Н.О. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на часопис: Україна модерна. — Вип.4 (15): Пам’ять як поле змагань. —
К.: Критика, 2009. — 353 с.