Партизанська війна на Україні. Щоденники командирів партизанських загонів та з’єднань. 1941–1944 - Вєдєнєєв, Д.В. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Партизанська війна на Україні. Щоденники командирів партизанських загонів та з’єднань. 1941–1944 / Кол. уклад.: О.В.Бажан, С.І.Власенко, А.В.Кентій, Л.В.Легасова, В.С.Лозицький (кер.). – Москва: Центрполіграф, 2010. – 670 с. (серія «На лінії фронту. Правда про війну»).