І Міжнародна науково-практична конференція «Аркасівські читання» - Гузенко, Ю.І. (Український історичний журнал, 2011)
14–15 квітня 2011 р. в Миколаєві відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Аркасівські читання», присвячена видатному українському культурно-освітньому діячу, композитору, етнографу та історику М.М.Аркасу.