X Міжнародна наукова конференція «Білорусія й Німеччина: історія та сучасність» - Дубик, М.Г. (Український історичний журнал, 2011)
7 квітня 2011 р. у Мінському державному лінгвістичному університеті відбулася
ювілейна історична конференція, головною тематикою якої, як і попередніх, стала
історія Другої світової війни.