До 60-річчя доктора історичних наук, професора Л.В.Войтовича - Литвин, М.Р. (Український історичний журнал, 2011)
16 травня 2011 р. виповнилося 60 років відомому українському історикові
Леонтієві Вікторовичу Войтовичу.