Зовнішня політика України: еволюція концептуальних засад та проблеми реалізації - Віднянський, С.В.; Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2011)
У статті розглядаються особливості розвитку концептуальних засад зовнішньої політики незалежної України та проблеми її ствердження у сучасному ґлобалізованому світі. The article presents a specifically of evolution the foreign policy of independents Ukraine. Analyzing principle, paradoxes and problems of implementation foreign policy of Ukraine.