Державний переворот 29 квітня 1918 р.: причини та перебіг захоплення влади П.Скоропадським - Гай-Нижник, П.П. (Український історичний журнал, 2011)
У статті відтворено події, що стали причиною падіння влади Центральної
Ради, процес підготовки та обставини успіху державного перевороту на чолі зі
П.Скоропадським, перебіг з’їзду хліборобів 29 квітня 1918 р. та роль у цих подіях внутрішнього й зовнішнього чинників. In the article reproduced the events that caused the fall from power of the Central
Council, the process of preparation and the circumstances of success coup led by
P.Skoropads’kyi mule farmers Rally April 29, 1918, and the role in these events internal
and external factors.